Muut palvelut

Vauvahieronta

vauvahierontaa teen yhdistämällä klassista hierontaa sekä vauvan vyöhyketerapauttista hoitoa.

Hoito ei satu vauvalle, vaan hoito on lempeää ja rentouttavaa.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. unen paraneminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, levollisuuden lisääntyminen ja immuunipuolustuksen paraneminen.

Hoitoaika varataan tunti, koska hoitoa tehdään myös vauvaa kuunnellen. Vaipan voipi vaihtaa ja vauva voi syödäkin välillä, jos tulee tarvista.

Hinta 55€/h


Korealainen ihonhoito

Korealainen ihonhoito perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tehokkailla tuotteilla, jotka tuovat jokaisen arkeen luksusta. Tuotteissa on aivan loistava hinta/laatu suhde, raaka-aineet on laadukkaita, tuotteet tehokkaita, mutta hintataso ei hirvitä. Lisätietoja www.beautyko.fi/ref/martsu 

Tuotteisiin voit tutustua verkkokaupan lisäksi myös vastaanotollani. Samalla voin myös kertoa tarinan, miten minusta tuli kosmetiikan suurkuluttaja, kun aiemmin puhdistin ihoni suihkussa käydessä ja rasvasin ihoani kerran kesässä ja joskus jouluna.

Jos kutsujen pito kiinnostaa, niin tulen mielelläni esittelemään tuotteita sinulle ja ystävillesi! Mikä olisikaan mukavampaa, kuin viettää aikaa ystävien seurassa, testailla ihania tuotteita ja samalla napsia huiput emännän edut itsellle 😉 Ota yhteyttä, niin sovitellaan sopiva aika kutsuillesi.

 

Magnetix korut

Vastaanotoltani löydät joitakin magneettisia rannekoruja, sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja, riipuksia sekä hyvinvointia tukevia tuotteita, esim. tehosydän, vesitikku magneettialusta sekä unimaski.

Magneetti lisää energiaa, koska rauta -tärkeä energianvälittäjä magnetisoituu hyvin- olet pirteämpi ja jaksat enemmän.

Magneettiterapian soveltuvuuskohteita mm.
– aineenvaihdunnan aktivointi
– verenkierron parantaminen
– kehon oman immuniteettijärjestelmän parantaminen
– kivuliaiden kramppien lievitys
– reumaattisten vaivojen vähentäminen
– turvotusten nopeampi paraneminen
– ihon nopeutettu uusiutuminen
– päänsärky ja migreeni
– hermoston harmonisointi

Koruissa käytetyt materiaalit ovat nikkelittömiä.